Szkolenia i wykłady

Wykwalifikowana kadra pracownicza to dopiero połowa sukcesu. Stan zdrowia pracownika wpływa na efektywność jego pracy, zaangażowanie w wykonywane obowiązki oraz kreatywność. Obecnie określonych jest ok. 80 chorób dietozależnych. Warto zdać sobie sprawę z tego, że zła dieta pracownika, może prowadzić do jego choroby.

Prowadzę szkolenia, wykłady oraz warsztaty z zakresu żywienia dedykowane firmom. Program, tematykę, zakres oraz formę szkolenia dopasowuję do indywidualnych potrzeb pracodawców.

W ramach prowadzonych przeze mnie szkoleń, w ciekawy i przystępny sposób, uczę zasad zdrowego żywienia oraz prezentuję praktyczne rozwiązania problemów odżywiania w pracy.

Dzięki współpracy z Foodarea zyskacie Państwo:

1. Zwiększoną wydajność pracowników. Odpowiednia dieta wpływa na wydajniejsze funkcjonowanie układu nerwowego zwiększając koncentrację, a tym samym efektywność pracy,

2. Mniejszą absencję personelu. Zachowanie zasad prawidłowego odżywiania zapobiega m.in. infekcjom będącym skutkiem obniżonej odporności organizmu, otyłości, nadciśnieniu tętniczemu, chorobom układu krążenia. Właściwa dieta niweluje prawdopodobieństwo nieobecności pracowników z powodu choroby,

3. Większą atrakcyjność pracowników. Prawidłowe odżywianie wpływa na dobre samopoczucie oraz zdrowy wygląd, cechy niezwykle istotne w bezpośrednim kontakcie z klientem,

4. Stworzenie przyjaznego miejsca pracy. W trosce o zdrowie personelu i Państwa interesów.

Przykładowa tematyka szkoleń: http://foodarea.pl/realizacje/warsztaty/

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani szkoleniem z zakresu żywienia człowieka organizowanym przez Foodarea, zapraszam do skontaktowania się ze mną w celu omówienia szczegółów oferty.