Działalność Poradni Dietetycznej Foodarea obejmuje szeroko pojętą ofertę dla firm. Dzielenie się zdobytą wiedzą oraz doświadczeniem to jeden z istotnych filarów mojej firmy.
Szkolenia i wykłady Od początku swojej działalności przeprowadziłam kilkadziesiąt warsztatów i szkoleń dla firm, które dbają o zdrowie swoich pracowników. Tutaj przykładowe tematy szkoleń
Przeprowadziłam szkolenia i warsztaty z zakresu zdrowego odżywiania dla pracowników firm, m.in: USP Zdrowie, Grupa Żywiec S.A., Mattel Sp. z o. o., P4 Sp. z o. o.
Projekt Zdrowa Perspektywa – jestem ekspertem w projekcie realizowanym przez Grupę LuxMed i Szkołę Główną Handlową w Warszawie. Realizacja prac w projekcie planowana jest na I półrocze 2021 roku.
Roche – napisałam poradnik dla pacjenta onkologicznego „Żywienie w chorobie nowotworowej. Praktyczne wykorzystanie zaleceń żywieniowych podczas choroby nowotworowej”.
Artesan Efekt – opracowałam i przeprowadziłam szkolenie dla pracowników firmy USP Zdrowie Sp. z o. o. o tematyce wpływu diety na zdrowie stawów. Dla tej samej firmy realizowałam nagrania szkoleniowe dla farmaceutów dotyczące wprowadzenia nowych suplementów na rynek.
Aplikacja „Befit” – współtworzyłam propagującą zdrowy styl życia aplikację. Praca nad tym projektem wymagała ode mnie ciekawego i niekonwencjonalnego przedstawienia wiedzy żywieniowej.
„Zadbaj o zdrowie kompleksowo”. Byłam ekspertką kampanii propagującej zdrowy styl życia, w której pełniłam rolę pomysłodawcy i realizatora części dietetycznej programu. Podczas trwania tego projektu brałam udział w dietetycznych czatach, w których odpowiadałam na pytania od uczestników akcji.
DietaLight – Współpracowałam w zakresie opracowania materiałów promocyjnych dla produktu diety bardzo niskokalorycznej VLCD (klient: firma Axcellus).
Ponadto jestem konsultantką poradnika „Sztuka Dobrego Życia” i książki kucharskiej „Życie ma smak” autorstwa Marioli Bojarskiej – Ferenc.
Od 2013 roku dzielę się swoją wiedzą na temat żywności i wpływu diety na zdrowie pisząc artykuły dla portalu hellozdrowie.pl.
W ofercie dla firm proponuję zarówno indywidualne konsultacje pracowników, jak i szkolenia grupowe, a także pisanie i redagowanie artykułów do pism i na strony internetowe, opiniowanie produktów spożywczych, wystąpienia w Mediach, udział w konferencjach prasowych, komponowanie jadłospisu z określonymi produktami oraz wiele, wiele innych.
Jestem otwarta na nowe propozycje. Masz pomysł na współpracę ze mną? Zadzwoń lub napisz czego oczekujesz!